Dapatkan VZIO Elken Meningkatkan Daya Fokus Mata, Merawat Rabun Dan Masalah Silau.




VZIO merupakan sejenis suplemen kesihatan yang mengandungi karotenoid (astaxanthin, lutein and zeaxanthin) yang diekstrak menggunakan 2 teknologi berpaten - Zanthin® dan Xanmax® demi mengekalkan kesihatan unggul. Ia juga mengandungi vitamin D and E.


VZIO adalah supplement untuk mereka yang mengalami masalah berkaitan dengan penglihatan samada rabun jauh atau dekat, masalah silau yang kronik.


VZIO adalah makanan tambahan yang dibuat khas untuk mata. Ia mengandungi karotenoid (Astaxanthin, Lutein dan Zeaxanthin) dan nutrien untuk mata yang sihat.

VZIO mempunyai keperluan nutrien untuk khasiat kesihatan mata. Ia membantu dalam melindungi mata di dalam keluar daripada kerosakan mungkin disebabkan oleh pendedahan kepada sinar UV dan sinaran. 

Hubungi 013-2191301 untuk maklumat lanjut.








Adalah dipercayai VZIO membantu dalam melambatkan dan dalam pencegahan kemerosotan penglihatan dan dalam keadaan yang lain.

Astaxanthin adalah karotenoid merah yang mengandungi antioksidan dan anti-radang yang bermanfaat untuk mata dan kesihatan otak.

Lutein dan Zeaxanthin adalah 2 pigmen karotenoid utama yang terdapat dalam macula manusia dan retina. Mereka berfungsi sebagai antioksidan dan penapis cahaya biru dalam melindungi tisu okular asas dari kerosakan gambar.

Bahan aktif VZIO ini berasal daripada sumber semula jadi 100%, diekstrak dengan menggunakan dua kaedah paten AS. Vzio telah terbukti secara klinikal untuk memperbaiki keadaan mata.

VZIO adalah baik untuk semua orang yang ingin mengekalkan kesihatan mata yang baik. Ia amat disyorkan bagi orang-orang dengan penglihatan atau mata masalah.

VZIO menggalakkan peredaran darah yang baik di kawasan mata dan membantu dalam melegakan mata kering dan penyakit makula yang berkaitan dengan usia (AMD).

VZIO adalah satu formula unik yang disokong oleh kajian CARMIS yang mencadangkan bahawa karotenoid dan antioksidan tambahan boleh meningkatkan AMD sehingga 80%.

Jangan tunggu lagi. Jadilah pengguna terawal untuk kesihatan mata anda.

VZIO merupakan sejenis suplemen yang berkuasa untuk Mengkhasiati dan Melindungi mata anda melalui pengunaan 2 teknologi berpaten Amerika Syarikat

1) ZANTHIN
Mengandungi Astaxanthin untuk mengkhasiati mata anda

- kuat, mempunyai bahan antioksidan yang tinggi dan kekal stabil selepas makan

- melintasi halangan otak - darah iaitu dengan meningkatkan aliran darah kapilari untuk menghantar oksigen dan nutrien ke retina sehingga 10.7%, lantas mengurangkan gejala mata letih

- Meningkatkan kuasa fokus sehingga 50%. Suatu jasad siliari yang berkhasiat akan membantu kanta untuk memfokus lebih pantas, lantas memberikan penglihatan yang lebih jelas

- Merangsang penghasilan air mata yang membentuk suatu lapisan perlindungan pada permukaan kornea untuk mengurangkan keletihan pada mata sehingga 54%


2) XANMAX
Mengandungi Lutein dan Zeaxanthin yang berkepekatan tinggi untuk melindungi mata anda

- Nisbah sempurna 10:1 Lutein : Zeaxanthin untuk melindungi mata dari sinaran UV berbahaya dengan melindungi Makula

- 4 X kadar pengekalan Lutein yang lebih tinggi berbanding dengan Lutein yang lain

- 6 X kadar pengekalan Zeaxanthin yang lebih tinggi berbanding dengan Zeaxanthin yang lain

- Mengurangkan risiko penyakit mata yan kronik, termasuk Penyakit Makular Berkaitan Usia (AMD) dan Katarak

- Bertindak sebagai antioksidan di dalam mata

*Astaxanthin (merupakan antioksida yang 550 kali lebih baik dari vitamin E) , Lutein , dan Zeaxanthin merupakan nutrisi yang dapat membantu mata.





Progrem Penjagaan Hati Dan Detox Menyeluruh Dari Elken.






Salah satu fungsi hati yang paling penting ialah detoksifikasi tubuh badan melalui peneutralan dan penyingkiran toksin-toksin yang menyerang tubuh badan kita setiap hari.

Gaya hidup moden menggalakkan disfungsi hati subklinikal kepada kebanyakan orang yang disebabkan oleh pencemaran, ubat-ubatan, tekanan hidup, alkohol, tabiat hisap rokok, diet yang kurang sihat dan lain-lain.

Oleh itu, kita perlu memerlukan perlindungan tambahan kepada organ hati.



Hati boleh menjadi rosak akibat

1. Tidur lewat malam
2. Kurang membuang
3. Terlebih makan
4. Penggunaan ubat-ubatan untuk jangka masa panjang
5. Stres
6. Pengambilan alkohol
7. Merokok
8. Diet tidak sihat
9. Sejarah keluarga yang mempunyai masalah hati
10. Kerap makan di luar


Kesan-kesan toksin 

Apabila tubuh badan kita diserang oleh toksin, ia menjadi lemah dan terdedah kepada pelbagai masalah kesihatan termasuk:

• Masalah neurologi
• Masalah pembiakan dan kesuburan
• Kecacatan kelahiran dan kelambatan pertumbuhan
• Kelesuan dan prestasi badan lemah
• Sistem pertahanan yang lemah
• Peningkatan penuaan
• Peningkatan berat badan
• Kegagalan buah pinggang
• Masalah hati
• Alergi


Lindungi hati – organ detoksifikasi utama kita 

Hati menjalankan lebih daripada 500 fungsi setiap hari. 
Hati adalah seumpama kilang dalam tubuh badan kita. Ia menjalankan pelbagai fungsi: 

• Metabolisme
• Menyimpan nutrien dalam tubuh badan
• Menapis darah
• Menyingkirkan bahan-bahan toksin
• Mengawal gula dalam darah
• Membantu penghadaman

Detoksifikasi menyeluruh hanya boleh dilakukan apabila kesemua 7 saluran boleh menyingkirkan toksin serentak!

Hubungi Noora 013-2191301 untuk maklumat produk.

SET DT

Set DT merupakan Program Detoksifikasi Secara Menyeluruh yang mengandungi tumbuh-tumbuhan organik serta rumusan serat yang menyingkirkan toksin-toksin secara berkesan dan selamat dari tubuh badan melalui pendekatan 1-3-7.

1 program yang menyingkirkan toksin secara berkesan dengan 3 langkah yang mudah melalui 7 saluran.

3 langkah mudah:

1. Pengaliran: Merangsang organ-organ secara selamat untuk mengalirkan toksin-toksin.
2. Peneutralan: Memastikan toksin-toksin dineutralkan dan diserap supaya disingkirkan.
3. Penyingkiran: Meningkatkan proses penyingkiran toksin melalui saluran-saluran detoksifikasi.

Set DT terdiri daripada:

1. DT Fenz: Merangsang organ-organ secara selamat untuk mengalirkan toksin-toksin. Berfungsi melalui perangsangan organ-organ dan meningkatkan proses-proses detoksifikasi dalam tubuh badan. 

2. DT Fiber: Membekalkan serat untuk penyerapan toksin-toksin bagi memastikan toksin-toksin dibawa ke kolon untuk dibuangkan.

3. DT Klenz: Meningkatkan proses pembuangan najis serta menggalakkan fungsi detoksifikasi organ-organ.


SET LV :

Set LV ialah Program Penjagaan Hati yang dirumus khas serta berfungsi secara sinergistik untuk meningkatkan fungsi hati melalui 

3 langkah mudah

1. Melindungi: Melindungi hati daripada toksin-toksin dengan membekalkan antioksidan dan sel pelopor yang penting.
2. Menyingkir: Membantu menyingkirkan toksin-toksin dengan merangsang peristalsis dan pengaliran air kencing.
3. Menyokong: Membekalkan nutrien yang diperlukan bagi menyokong ke semua fasa detoksifikasi hati.


Set LV terdiri daripada:

1. LV Fenz: Mengandungi ekstrak daripada tumbuhan yang menyokong perlindungan dan detoksifikasi hati dengan berkesan.
2. LV Klenz: Mengandungi herba ayurveda untuk membantu merangsang penyingkiran toksin-toksin serta menggalakkan tindakan hepatoprotektor.


JOM DAPATKAN TELEKUNG ARAFAH LACE TREND TERKINI DENGAN HARGA RUNTUH !!!


Assalaamualaikum. Tak lama lagi kita akan menyambut bulan 
Ramadhan ya...
Memang best kalau dapat Solat Terawikh dan Solat Aidil Fitri dengan Telekung Lace yang begitu menawan dengan warna-warna pelbagai. Bersemangat skit nak buat ibadat.....

Jom kito tengok gambar telekung ni...ada mcm-macam kaler ....wah memang cantik, jahitannya halus kemas dan teliti..si pemakaipun nampak cantik ..harga pulak  murah boleh beli beberapa pasang.

Boleh juga beli untuk menambah koleksi simpanan telekung untuk tetamu yang berkunjung kerumah. Manalah tahu tiba-tiba ramai pula saudara yang datang....

Cepat hubungi   Noora  HP : 013-2191301  untuk membuat tempahan telekung sebelum kehabisan stok !!





#Ianya tidak lembik atau melekat di badan. 
#pilihan viscose atau cotton lycra
# tidak nipis sehingga menampakkan  bayang badan  semasa memakai.
#rasa selesa tidak panas atau berpeluh.
#mudah dicuci dan mudah kering apabila dibasuh.

Boleh beli bagi hadiah kepada isteri atau ibu kita, tunang ke atau cikgu kita yang telah penat mendidik anak-anak kita hingga jadi orang berjaya ke menara ganding. Cikgu tentu rasa terharu...

Atau boleh beli banyak-banyak dan sedekah ke masjid. InsyaAllah kita dapat pahala jariah yang berganda dan berpanjangan...aaamiinn.

Hubungi 013-2191301 untuk pertanyaan.










corak terbaru - Lace Lebar







Cantikkan lace ni.....



yang ni pulak takde lace dikepala.harga lebih murah dari yang atas tu.
tapi di bahagian bawah telekung dan kain tetap ada lace 2 warna.


yang ni corak terkini..wow memang menawan..serikan aidilfitri anda dengan telekung 2 tone lace..



FIRMAX3 MERAWAT KULIT WAJAH, MASALAH HORMON DAN PENYAKIT 3 SERANGKAI.




Ramai yang mengabaikan masalah kesihatan yang berkaitan dengan ketidakseimbangan hormon dalam badan. Hormon adalah rembesan endokrin yang bertindak mengawal dan mengatur berbagai sistem dalam tubuh. Terdapat berbagai jenis hormon dalam badan kita yang masing-masing mempunyai fungsi yang unik.

HUBUNGI NOORA 013-2191301 
ATAU LIEZA 019-2310416

Hormon Yang Tidak Seimbang Disebabkan Beberapa Faktor Seperti:

Penuaan, sakit sendi, sakit pinggang, kuku pecah-pecah, mudah stress, lingkar hitam di bawah mata, kulit kusam, tulang rapuh, keletihan, berat badan naik, tiroid, fibroid, masalah kesuburan, jerawat, sinusitis dan sebagainya.

Fasa menopause (Sering murung, masalah tulang rapuh, rambut rontok, kulit keriput, muncul bintik-bintik hitam di kulit, gatal-gatal, vagina mengering dan sebagainya).

Munculnya tanda-tanda andropause (keletihan, ghairah sex menurun, wajah murung, perasaan tidak ceria, daya ingatan terganggu, masalah kesihatan jantung).

Munculnya sindrom metabolik (kencing manis, kolesterol tinggi, obesiti, darah tinggi dan sebagainya).

Dengan terapi pemulihan hormon melalui pengolesan krim FIRMAX 3, menjadikan seseorang kelihatan lebih awet muda, kembali bersemangat, meningkatkan kualiti struktur kulit agar tampak lebih segar, ingatan menjadi kuat, imuniti badan meningkat dan dapat memulihkan penglihatan yang kabur.

Cream Firmax3 hadir sebagai bintang baru dalam bio-perubatan, lebih efektif dan terbukti. Kandungan istimewanya diketahui mengimbangi pengeluaran hormon secukupnya untuk kesihatan dan kehidupan yang sempurna. Juga sebagai pencegah penyakit, menukarkan phytohormone, mengimbangi metabolisme, antioksidan dan merehatkan otot.

Setiap partikel bahan kandungan yang digunakan cream Firmax3 “dipecah” dengan teknologi nano sehingga membuatnya semakin “SUPER HALUS” sehingga ketika di oleskan pada kulit langsung merembes ke peredaran darah yang menyerap dan bertindak secara langsung sebagai anti penuaan, serta membantu mencerahkan dan membuat wajah tampak lebih berseri sekaligus membantu perawatan berbagai macam penyakit.



MENAFAAT DAN KEGUNAAN FIRMAX3
1. LEHER
Untuk kesan leher dan muka yang lebih licin dan tegang, sapukan FIRMAX-3 arah ke atas.

2. BAWAH LENGAN
Untuk lengan yang lebih tegang, sapukan FIRMAX-3 arah ke atas pada bawah lengan

3. ABDOMEN
Sapukan FIRMAX-3 pada abdomen untuk menghilangkan ketidak selesaan haid dan menegangkan perut.

4. PAYUDARA
Untuk lebih kenyal dan tegang sapukan FIRMAX-3 arah ke atas pada bahagian atas payudara.

5. BELAKANG PEHA
Untuk peha yang lebih tegang sapukan FIRMAX-3 arah ke atas pada belakang peha.

6. BELAKANG BADAN
Sapukan FIRMAX-3 pada bahagian bawah belakang untuk menghilangkan sakit belakang dan menaikkan punggung.

7. MENSTABILKAN HORMON
Apabila hormon stabil, mood akan lebih ceria dan kecantikan akan terserlah di wajah.

8. MENGURUSKAN BADAN
Menaikkan metabolisme tubuh, membantu membakar lemak berlebihan di bawah kulit.

9. MENGURANGKAN PERUT BUNCIT
Sapu dibahagian tepi perut akan membantu menegangkan kulit perut dan membakar lebihan lemak.

10. MENGHILANGKAN JERAWAT
Bersifat antibiotik. Sapu pada jerawat akan cepat masak dan tidak merah serta tak meninggalkan parut.

11. MEMBANTU MASALAH SEKSUAL
Sapukan di bawah pusat ari-ari, mengaktifkan hormon estrogen bagi wanita dan hormon testosteron pada lelaki.Meningkatkan tenaga dan keinginan seksual.

12. MENGHILANGKAN JERAGAT
Sapu ke atas jeragat. Boleh nampak kesan jeragat semakin pudar dari hari ke hari.

13. MENAIKKAN SERI WAJAH
Melancarkan peredaran darah, mencairkan darah dan mengembalikan keanjalan pembuluh darah.Hasilnya kulit yang pucat akan lebih berseri dan kemerahan.

14. MEMBANTU MASALAH KENCING MANIS
Mengaktifkan hormon insulin dan membaiki kualiti darah, hasilnya sel badan akan lebih sihat termasuk kelenjar limpa tempat penghasilan insulin dan buah pinggang kembali aktif dan sihat.

15. MEMBUANG MINYAK BERLEBIHAN PADA KULIT
Membakar lemak di bawah kulit wajah. Permulaan akan mengeluarkan lebih minyak di wajah, selepas beberapa hari wajah akan kelihatan lebih lembab dan akan kembali normol serta tidak lagi berminyak.

16. MEMBANTU MASALAH HATI DAN DARAH KOTOR
Darah dan hati bermasalah akan dibersihkan melalui kulit. Mungkin akan keluar ruam pada awal penggunaan kerana proses pencucian darah, kesan ini hanya sementara dan tidak meninggalkan parut.

17. MENGECUTKAN CYST DAN FIBROID
Sapu diari-ari bawah perut dapat membetulkan masalah peranakan, membuang angin, membetulkan masalah haid, mengurangkan sakit senggugut dan mengecutkan cyst/fibroid.




TESTIMONI FIRMAX 3





Sebelum Firmax3                         Selepas Firmax3











HUBUNGI NOORA 013-2191301 
ATAU LIEZA 019-2310416

Dapatkan GC Tea - Merawat Penyakit Kencing Manis Kronik Dengan Cepat.





GC Tea ni memang sungguh istimewa. Bagi mereka yang telah mencuba produk ini pasti tahu khasiat luar biasa GC Tea ni. Saya ada berjumpa beberapa orang makcik yang mengidap penyakit kencing manis kronik sehingga terpaksa menjalani dialisis dan hampir hilang penglihatan. Telinga juga mengalami masalah kurang pendengaran kerana telah mengambil ubat hospital dalam jangkamasa yang agak panjang. 

Mereka telah mencuba pelbagai produk namun tidak berhasil. Ada yang terpaksa mendapatkan suntikan insulin  4 kali sehari.

Pada mulanya saya memberikan  trial pack GC Tea kepada mereka untuk mencuba terlebih dahulu. Seminggu kemudian mereka  datang semula berjumpa saya dan ingin membeli sekotak GC Tea setelah merasakan kesan penyembuhan luar biasa GC Tea ni.


Ramuan GC Tea

GC TEA mengandungi herba yang mempunyai "bukti saintifik terbaik" mengikut apa yang dirumuskan oleh National Library of Medicine (NLM) dan Institut Kesihatan Kebangsaan (NIH). Antaranya ramuan utama dan kelebihannya:

Teh hijau 
Mengandungi EGCG yang kaya antiokisda. Blok tindakan enzim yang dikenali sebagai alfa-amilase berupaya memecah karbohidrat kepada gula ringkas yang membentuk tenaga untuk digunakan oleh tubuh badan.

Selain itu, teh hijau juga terkenal dengan kelebihannya untuk meningkatkan metabolisme badan serta mempercepatkan proses penghadaman supaya lemak-lemak tidak dapat terkumpul.

Juga berupaya mengawal dan merendahkan tahap kolesterol dan anti-kanser.

Gymnema sylvestre 
Herba yang amat dikenali sebagai "Wonder Herb For Diabetics" atau pemusnah gula.  
Asid Gymnemic mengisi lokasi reseptor pada selera kita dengan menghalang rasa manis makanan sekali gus membendung keinginan 'ketagihan' gula dan selera makan.
Membantu menghalang pengaktifan dan penyerapan molekul gula berlebihan dalam makanan. 

Selain itu, ia juga didapati mampu menggalakkan perembesan insulin dari kalenjar pankreas serta menghalang penyerapan gula di usus. Ini akan merendahkah paras gula/ glukos dalam darah. 

Mulberry 
Berupaya mengimbangi kandungan gula dalam darah serta sebagai penyerap karbohidrat yang baik serta membantu mengurangkan berat badan. Juga kaya sebagai ejen antioksida.

Rooibos 
Aspalathin senyawa aktif merangsang pankreas beta-sel merembeskan insulin untuk menukarkan gula kepada tenaga.

Stevia
Menurut beberapa kajian, stevia sangat bermanfaat dalam mengawal paras gula dalam darah dan meningkatkan fungsi pankreas.

GC TEA mengandungi jumlah yang tinggi EGCG dan mempunyai keupayaan untuk merangsang metabolisma dan pembakaran lemak. 

GC TEA telah mengambil manfaat daripada khasiat teh hijau ke peringkat seterusnya dengan menggunakan ramuan tambahan yang berupaya meningkatkan metabolisme gula dan kawalan daripada ketagihan gula. 

Khasiat utama  GC TEA
  1. Mengelakkan pengambilan gula berlebihan dalam makanan dan minuman seharian.
  2. Mengurangkan risiko penyakit dan bahaya diabetes
  3. Mengawal tahap glukosa darah
  4. Mengawal dan mengatasi masalah berat badan
  5. Membantu mengatasi mengatasi masalah berkaitan usus seperti sembelit.
  6. Mengurangkan risiko penyakit kronik seperti kanser.
Hubungi Noora 013-2191301 untuk maklumat produk.

KEBAIKAN DAN KELEBIHAN TEH HIJAU.

Pesakit Diabetes
Teh Hijau mengawal kadar glukosa lantas menghindarkan peningkatan gula dalam darah selepas makan serta mengelakkan peningkatan insulin mendadak dalam darah dan mencegah penyimpanan lemak.

Pesakit Jantung
Para saintis percaya Teh Hijau bermanfaat kepada saluran dan injap darah, ia menjadi lebih stabil dan tenang untuk perubahan tekanan darah yang berubah secara tiba-tiba. Mengurangkan kes saluran darah tersumbat punca sakit jantung.

Risiko Barah Esofagus
Teh Hijau dipercayai mengurangkan risiko Barah Esofagus serta membunuh sel barah tanpa merosakkan sel-sel sihat yang berdekatan.

Kolestrol
Teh Hijau mengurangkan paras kolestrol jahat serta meningkatkan nisbah kolestrol baik berbanding kolestrol jahat dalam badan.

Alzheimer dan Parkinson
Teh Hijau dipercayai merendahkan risiko kesihatan penyakit Alzheimer dan Parkinson. Kajian mendapati ia melindungi sel otak dari rosak dan membaiki sel otak yang rosak.

Reputan pada Gigi
Kajian mendapati antioksida "catechin" dalam teh boleh membunuh bakteria dan virus yang menyebabkan jangkitan pada tekak, karies gigi dan masalah gigi yang lain.

Tekanan Darah
Dengan mengamalkan Teh Hijau yang kerap boleh merendahkan risiko tekanan darah tinggi.

Tekanan Perasaan
Theanine merupakan sejenis asid amino yang terdapat dalam teh yang membantu menenangkan perasaan peminum teh.

Antibakteria
'Catechin' dalam teh adalah sejenis antibakteria kuat yang dapat menyembuhkan pelbagai penyakit dari jenis influenza hingga barah. Kajian mendapati teh hijau mampu mencegah dari penularan penyakit berjangkit.

Penjagaan Kulit
Teh Hijau mengandungi ciri antioksidan dan antiradang yang mengurangkan kedutan dan tanda penuaan. Kajian menunjukkan ia mampu mencegah kerosakan dari panahan cahaya matahari.


TESTIMONI PENGGUNA GC TEA














Ada juga pengidap batu karang sembuh dan batu karang keluar dengan sendiri !!


Penyakit Darah Tinggi juga berjaya dirawat dengan GC Tea







Mereka yang mengamalkan GC Tea telah berjaya menurunkan berat badan.





Cara menyediakan minuman GC Tea
GC Tea perlu di minum 3 kali sehari. Satu uncang boleh digunakan selama 2 hari sehingga pudar warnanya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Wow Murah Nyer !!! Blog Design by Ipietoon