Penapis Udara STORM Dari COWAY Membuat Anda Seakan Berada di Peranginan Nyaman.





Perkenalkan STORM, penapis udara dari Coway yang terkini di pasaran. Saya memang sangat tertarik hati dengan rupa bentuk STORM yang begitu menawan ini. Rekabentuk ini telah memenangi beberapa anugerah.

Kenapa kita perlu tapis udara kita ? Sebab ada banyak habuk, debu, bulu halus, virus, kuman, bakteria yang berterbangan di udara yang kita tidak nampak dengan mata kasar. Habuk dan debu serta bakteria ini menghalang sistem pernafasan kita menyebabkan kita selalu rasa sesak nafas dan mudah letih dan sentiasa tidak ada mood. 😌😪





Ingat tak iklan ni yang selalu kita lihat di TV sejak kebelakangan ini. Inilah iklan Penapis Udara Coway yang terbaru iaitu STORM. Pelakun Korea popular Gong Yoo kelihatan begitu seronok ketika berehat di rumah dengan adanya penapis udara STORM di kediaman beliau.

Gong Yoo amat mementingkan kualiti udara dalam rumahnya. Beliau menggunakan STORM untuk memastikan udara dirumahnya yang sering dipenuhi bulu-bulu kucing peliharaannya, dapat disedut dan ditapis dengan sempurna dan bersih berkekalan supaya beliau berasa segar,selesa setiap kali pulang berehat di rumah.

" Saya percaya bahawa air dan udara adalah unsur yang amat penting dalam kehidupan harian kita." ujar Gong Yoo.







Tentu anda semua nak tahu apa kelebihan yang ada pada penapis udara STORM ni.STORM membuatkan kita rasa udara disekitar rumah kita terasa begitu nyaman, dingin dan segar seolah-olah kita berada di kawasan peranginan dan pergunungan.

STORM berupaya menapis segala kekotoran di ruang udara seperti debu, habuk, asap rokok, bau hapak, virus dan bakteria dengan begitu cepat hanya beberapa saat sahaja.

Mereka yang mengidap penyakit asma sangat sesuai menggunakan penapis udara STORM kerana mesin penapis ini berupaya merawat penyakit asma, masalah paru-paru dan jerebu. Begitu juga yang alergik dengan bulu kucing atau permaidani.

Hubungi Noora 013-2191301 untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut.

😉😊


Mesin STORM dijual dengan harga RM3,000 atau boleh dibeli secara ansuran dengan bayaran sewa RM95 sebulan.

Semua servis dan alat ganti adalah percuma selama 5 tahun sekiranya kita membuat pembelian sewaan selama 5 tahun.



Setiap 2 bulan sekali technician CODY akan datang secara berjadual ke rumah anda untuk membuat servis terhadap penapis udara ini secara percuma. Pastikan mereka membuat temujanji terlebih dahulu.



STORM turut dilengkapi dengan kipas angin yang mempunyai 3 kelajuan. Jadi udara bersih dari penapis udara ini dapat beredar dengan mudah dan cepat.




Hubungi Noora 013-2191301 untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut  
😉😊





Dapatkan Penapis Air Coway Serendah RM 70 sebulan.



Penapis Air memang ada banyak di pasaran sekarang ni tetapi kalau nak cari yang betul-betul bagus dan dapat menghasilkan air tulen yang 99.9 peratus bersih tu nak kenalah  study features atau ciri-ciri penapis air tersebut. Servis penapis air tersebut juga sangat penting kerana lagi kerap penapis diservis lagi  bagus sebab kualiti air lagi bersih dan menghasilkan ketulenan air seperti yang diharapkan.

Coway adalah satu jenama penapis air dari Korea yang sangat popular. Penapis air yang digunakan sangat halus iaitu 0.0001 mikron dapat menghasilkan air tulen 99.9 peratus bersih.Servis adalah dalam 2 bulan sekali.Penukaran Alat ganti dan penapis secara percuma. Wow best kan!!

Coway juga mempunyai Pengesahan Halal dari pihak Jakim meliputi seluruh bahan yang digunakan untuk menghasilkan satu unit penapis air iaitu dari bahan yang paling kecil hingga ke bahan yang paling besar.

CARA BAYARAN

1. Bayaran penuh boleh dibuat secara tunai atau kredit kad.
2. Atau bayaran juga boleh dibuat secara ansuran selama 1 tahun atau 2 tahun menggunakan Kad Kredit tanpa faedah (0% interest).
3.Bayaran secara ansuran selama 5 tahun atau disebut SEWA.Selepas tamat 5 tahun mesin penapis air menjadi hak milik kita sepenuhnya.
4. Kita juga  dapat menukar ke produk Coway yang terkini  selepas 3 tahun sekiranya kita mahu.

KELEBIHAN JIKA MEMBELI SECARA TUNAI

1. PERCUMA Penghantaran
2. PERCUMA Pemasangan
3. PERCUMA Servis Sanitasi setiap 2 bulan sekali sepanjang 2 tahun
4. PERCUMA Tukarganti Penapis berjadual sepanjang 2 tahun
5. PERCUMA Jaminan Penuh sepanjang 2 tahun
6. PERCUMA Alat Gantian Tulen sepanjang 2 tahun
7. PERCUMA Pemasangan Semula

KELEBIHAN JIKA MEMBELI SECARA ANSURAN/SEWA

1. PERCUMA Penghantaran
2. PERCUMA Pemasangan
3. PERCUMA Servis setiap 2 bulan sekali sepanjang 5 tahun
4. PERCUMA Tukarganti Penapis berjadual sepanjang 5 tahun
5. PERCUMA Jaminan Penuh sepanjang 5 tahun
6. PERCUMA Alat Gantian Tulen sepanjang 5 tahun
7. PERCUMA Pemasangan Semula

Hubungi Noora 013-2191301 untuk maklumat lanjut.😉😃


Terdapat beberapa Pilihan Penapis Air Coway yang sangat popular di pasaran:

1. PENAPIS AIR FERRY.

FERRY ni penapis air R.O yang paling ekonomi dan mampu milik dengan harga tunai RM 2,400 seunit. Kita juga boleh membeli mesin penapis ini secara bayaran ansuran sebanyak  RM 70.00 selama 5 tahun.

Jom kita tengok rupa  si FERRY ni. Cantikkan, ukuran dia kecil je 192mm lebar dan ketinggian 434mm ia senang diletak dimana-mana sudut ruang dapur kita. Kapasiti Tangki : Air Suhu Bilik 3.5L  sesuai untuk keluarga kecil.

Dan yang paling best  FERRY ni tak memerlukan bekalan elektrik untuk berfungsi. Kita cuma sambung pada paip, putarkan tombol pada penapis air dan bekalan air bersih akan diperolehi pada bila-bila masa.





2. PENAPIS AIR NEO.



Penapis air NEO ni nampak sungguh elegant kan. NEO bukan mesin RO tetapi menggunakan penapis Nano Trap dan menghasilkan air bermineral.  Ia menyediakan air suhu bilik, panas dan sejuk. Sesuai untuk keluarga besar 5 hingga 8 orang yang meminati air tulen bermineral. Dapat menapis air dengan pantas.

NEO sekarang ada offer ye. NEO dijual dengan harga RM3,550 seunit dan ansuran/sewaan pula RM 95 sebulan.





Coway Neo

Harga Tunai: RM3,550

Ansuran/Sewaan: RM115/bulan

Ciri-Ciri 

Kaedah Penapisan: 

Coway Nanotrap™ Filtration 

Kapasiti Tank: 

2.5L (Air Suhu Bilik), 

2.3L (Air Suhu Sejuk) dan 1.0L (Air Suhu Panas) 

Kapasiti Penapisan: 

62.5 L/Jam






3. PENAPIS AIR PETIT.

Penapis Air PETIT ni sangat slim rupa bentuknya dan menjimatkan ruang dapur. Sesuai dengan namanya PETIT sesuai untuk keluarga kecil iaitu 3-5 orang. Iaitu berfungsi secara ONE TOUCH BUTTON menyebabkan ia digemari ramai kerana penggunaan yang mudah.

Menyediakan 3 suhu air tapis iaitu suhu bilik, suhu panas dan suhu sejuk.

PETIT adalah mesin R.O yang pernah memenangi anugerah dari segi reka bentuknya yang elegant iaitu anugerah Japan Good Design dan Reddot Design.






Coway Petit

Harga Tunai: RM3,700

Ansuran/Sewaan: RM120/bulan

Ciri-Ciri 

Kaedah Penapisan: 

Reverse Osmosis 

Kapasiti Tank: 

3.0L (Air Suhu Bilik), 

2.3L (Air Suhu Sejuk) dan 1.2L (Air Suhu Panas) 

Kapasiti Penapisan: 

62.5 L/Jam 






4. PENAPIS AIR VILLAEM.


VILLAEM ni penapis air coway yang paling popular dan paling cantik.Ianya sesuai untuk isi rumah seramai 5 hingga 12 orang sebab kapasiti tangki yang lebih besar dari PETIT iaitu 11.3 liter.

VILLAEM adalah model Coway yang terbaru di pasaran oleh itu ia digemari ramai kerana memiliki ciri-ciri istimewa di mana tahap suhu sejuk atau panas boleh diselaraskan mengikut kemahuan pengguna.

VILLAEM juga dilengkapi built-in sensor bertindak secara otomatik menutup pemanas dan penyejuk air apabila air berkurangan.

Menyediakan 4 pilihan  air tapisan iaitu suhu bilik, suam, panas dan sejuk.

Mempunyai fungsi kawalan suhu. Kita boleh melaras suhu dari 45c hingga 97c.

Mempunyai indicator air LED yang akan memberitahu kita tahap tekanan air.Jika tahap tekanan air rendah VILLAEM akan mematikan pemanas/penyejuk untuk tujuan keselamatan.

Mempunyai Sensor Mod Malam dimana pemanas dan penyejuk akan dimatikan pada sebelah malam untuk menjimatkan letrik.

Mempunyai Sistem Kekunci Kanak-kanak.




Coway Villaem

Harga Tunai: RM3,800

Ansuran/Sewaan: RM 125/bulan

Ciri-Ciri

Kaedah Penapisan:

Reverse Osmosis

Kapasiti Tank: 

6.4L (Air Suhu Bilik), 

3.7L (Air Suhu Sejuk) dan 1.2L (Air Suhu Panas)

Kapasiti Penapisan:7.9 L/Jam







5. PENAPIS AIR INCEPTION 

INCEPTION ni mesin penapis air 2 dalam 1. Ianya bukan mesin RO tetapi menghasilkan air bermineral dan beralkali serta berion. INCEPTION menggunakan sistem penapisan NF membrane dan ionised sistem oleh itu ia menghasilkan Air Mineral Tulen dan Air Alkali dan BER ION, memang sesuai bagi mereka yang mengemari makanan daging, suka minuman kopi, teh atau mengandungi kafein di mana air alkali berupaya mengembalikan kadar ph badan supaya normal kembali. Kadar pH air boleh diselaraskan mengikut kemahuan pengguna iaitu dari pH 8.5,9.0 
dan 9.5 pH.

INCEPTION juga menyediakan air suhu bilik, panas dan sejuk . INCEPTION sangat popular kerana rupa bentuk mesin ini sangat menarik dan dalam bentuk dwi-fungsi.Air alkaline sangat bagus untuk memasak nasi kerana nasi tersebut akan lambat basi dan lebih tahan lama.












Coway Inception

Harga Tunai: RM7,500

Ansuran/Sewaan: RM195/bulan

Ciri-Ciri

Kaedah Penapisan:

NF Membrane

Kapasiti Tank: 

2.0L (Air Suhu Bilik), 

2.2L (Air Suhu Sejuk) dan 1.2L (Air Suhu Panas)

Kapasiti Penapisan:

6.3 L/Jam

Hybrid Water Purifier (Drinking Water + Alkaline Water)



6. PENAPIS AIR CORE.

CORE sesuai digunakan di rumah yang mempunyai keluasan yang agak besar, ruang pejabat atau kilang dimana penggunanya sangat ramai.Ianya dalam bentuk berdiri dengan kapasiti tangki yang sangat besar iaitu 21 Liter. Menyediakan air tapisan dengan  3 suhu iaitu suhu bilik, sejuk dan panas. Ia juga mempunyai satu butang pelaras suhu yang cukup mudah digunakan.

Juga mempunyai fungsi sistem Braille bagi pengguna OKU.










Coway Core

Harga Tunai: RM4,600

Ansuran/Sewaan: RM140/bulan

Ciri-Ciri

Kaedah Penapisan:

Reverse Osmosis

Kapasiti Tank: 

11.5L (Air Suhu Bilik), 

6.0L (Air Suhu Sejuk) dan 3.6L (Air Suhu Panas)

Kapasiti Penapisan:

7.9 L/Jam








Hubungi Noora 013-2191301 untuk maklumat lanjut.😉😃




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Wow Murah Nyer !!! Blog Design by Ipietoon